Facebook

När vi går in i juni månad så släpper vi två härliga öl som blir vårt bidrag för att förgylla sommaren ytterligare. Från måndag 3 juni är det systembolagssläpp i det lokala-småskaliga sortimentet. Då lanseras årets version av vår Sommarlager och vi genomför en omlansering av vår populära Amerikan Pale Ale, Jämtlands APA.

Samtidigt som dom finns på hyllan i åtta butiker i Jämtland/Härjedalen så blir dessa öl också beställningsbara för er i övriga Sverige. Det är inget kollikrav, utan ni kan beställa de antal flaskor ni önskar, enkelt och smidigt.

Sommarlager härlig och fräsch

Jämtlands Sommarlager är denna gång ofiltrerad och har förgyllts med ytterligare humlesorter vid torrhumlingen. Detta ger årets upplaga en härlig fräsch smak av sommar!

APA ”Välbalanserad brygd” av Göteborgs-Posten

”Välbalanserad brygd” skriver Göteborgs-Posten och ger APA betyget 7/10! Jämtlands APA är en ljus ofiltrerad Ale som är inspirerad av den Amerikanska craft beer kulturen. Här låter vi humlen stå för doft och smakupplevelse.

Öppet hus i Pilgrimstad på ”Ölets dag” 17 juli

Vi vill också passa på att påminna om att Ölets dag i Sverige genomförs onsdag 17 juli. Då har vi öppet hus på bryggeriet i Pilgrimstad med gratis guidade visningar av bryggeriet, prov av öl och lite gott tilltugg. Vi startar kl 12.00 och håller på till kl 17.00. Se mer info om detta i våra sociala medier framöver »

Ha en riktigt skön sommar önskar alla vi som jobbar på Jämtlands Bryggeri!