Facebook

Jämtlands Påsköl och APA på bordet!

Nu drar det igång en hektisk mässperiod där vi får möjlighet att träffa många intresserade öldrickare runt om i landet. Kanske får vi nöjet att se just dig på någon av dessa mässor? Det skulle vara trevligt!

Vi kommer att ha med oss vår nya ofiltrerade, torrhumlade Jämtlands APA på fat. APA:n har tagits emot mycket väl och är en öl som är mycket fräsch. Den är mycket doft och smakrik med sina amerikanska humlesorter i centrum.

Vi kommer också att ha årets Påsköl på fat, en härlig Ale som passar bra till Påskens alla läckerheter. Självklart har vi alla våra ölsorter med oss för provning på dessa mässor.

Vi finns representerade med vår personal och våra mässbarer på följande mässor under mars månad:

Malmö Öl & Whiskyfestival
Malmömässan 9-10 mars 2018
Läs mer här »

Malt Mat & Destillat
Stockholmsmässan 16-17 mars 2018
Läs mer här »

Vi kommer också att finnas representerade med vår öl på Korvfestivalen som är på Nacka strandsmässan i Stockholm 9-10 mars 2018. Där finns vi dock inte på plats fysiskt eftersom vi är i Malmö samma helg. Läs mer här »

Göteborg i april
För er som finns i Göteborgsregionen och vill träffa oss så kan vi redan nu berätta att vi kommer att medverka på En Öl & Whiskymässa som genomförs på Svenska mässan i Göteborg 6-7 april 2018. Mer utförlig info om denna mässa kommer senare. Här kan vi redan nu avslöja att det kommer att presenteras ytterligare en nyhet…!

Lätt att få tag på Jämtlands IPA och Bärnsten
Avslutningsvis så vill jag berätta att vår Jämtlands IPA finns i landets alla Systembolagsbutiker och vår Bärnsten i ca 300 butiker. Detta gör att ni lätt kan få tag på dessa öl från oss.

Våra populära Bärnsten, Steamer och IPA som folköl 3,5 % finns också i dagligvaruhandeln runt om i Sverige. Fråga efter den i din butik, har dom den inte redan så kan dom kanske ta hem så att den finns tillgänglig.