Facebook

Premiär för smaknyheten Jämtlands Mango IPA och vårt säkra sommartecken Sommarlager!

Idag lever vi en i en annorlunda värld som påverkar oss alla på ett eller annat sätt. I en tid då vi är i händerna på en global pandemi så är det viktigt att ändå försöka se framåt och leva så normalt det bara går.

Självklart är det dock viktigt att respektera de regler och förhållningsorder som råder, det gäller oss alla. Jag har här en uppmaning till er som kommer att underlätta och minska risken för att våra Svenska bryggerier inte klarar sig igenom denna svåra tid:

Välj ett Svenskt hantverksbryggeri nästa gång du köper öl, det är vi som riskerar allra mest i bryggeribranschen just nu. Vi måste efter egna förutsättningar göra kloka val för att tillsammans minimera skadan så mycket det bara går. Tillsammans så ska vi ta oss igenom detta!

NYHET – Jämtlands Mango IPA!

Vi ser framåt och vill här bidra med ett par härliga sommaröl som lanseras på Systembolaget den 1 juni 2020. Först ut är årets fina smaknyhet Jämtlands Mango IPA som kommer att finnas i Jämtland/Härjedalens alla systembolagsbutiker.

  • Jämtlands Mango IPA, 5.4 %
  • Artikelnr: 34591
  • Pris: 25.90 kr

En fräsch ale med lite tropiska toner och en tydlig mangokaraktär.
Mer info om Mango IPA »

… och nypremiär för Jämtlands Sommarlager!

Ett säkert sommartecken är vår återkommande säsongsöl i vår populära Sommarlager. Precis som Mango IPA kommer Sommarlager finnas i Jämtland/Härjedalens alla systembolagsbutiker från den 1 juni. Sommarlager finns också i Jämtland/Härjedalens matbutiker i form av en 3.5 % folköl.

  • Jämtlands Sommarlager, 4.8 %
  • Artikelnr: 37811
  • Pris: 21.90 kr

En frisk, ljus och fruktig lager med fina citrustoner.
Läs mer om Sommarlager här »

Och dessutom – båda ölen är beställningsbara per flaska (inget kollikrav) över hela landet!

Hoppas ni kommer att gilla dessa öl och att ni får en härlig sommar. Gör det bästa av situationen som råder, försök att se saker positivt och var rädd om varandra!