Facebook

Jämtlands Bryggeri som ligger i Pilgrimstad utanför Östersund, är en av pionjärerna när det gäller Craft Beer i Sverige och vi har bryggt öl sedan 1996. Bryggeriet har under åren vunnit åtskilliga utmärkelser och är idag ett av Sveriges mest prisbelönta mikrobryggerier med en årsvolym på ca 800 000 liter öl.

I vårt produktionsteam söker vi nu dig som inte har några problem att arbeta självständigt eller i grupp. Du måste ha ett engagemang, välutvecklat ordningssinne samt vara flexibel och noggrann. Vi ställer mycket höga krav på kvalitet, arbetsmiljö och hygien.

Har du bryggtekniker utbildning eller tidigare arbetat på ett bryggeri, är tekniskt kunnig eller har en tidigare erfarenhet av att arbeta i livsmedelsindustrin, så är det meriterande. Den vi söker kommer att arbeta i vår tappnings och förpackningslinje, men vi ser gärna att du har en vilja och ett intresse att lära dig hela bryggprocessen för att kunna utvecklas och arbeta mer flexibelt hos oss i framtiden.

Krav:

  • Läsa, skriva och förstå Svenska
  • Viss datavana
  • Teknisk kunskap
  • Livsmedelskunskap och tidigare har erfarenhet av bryggeriarbete är meriterande.

Tjänsten är på 100 % och vi har ambitionen att tillsätta den snarast möjligt.

För mer information kontakta VD Anders Thelenius 070-676 94 86.

Din ansökning vill vi ha in via mejl till anders.thelenius@jamtlandsbryggeri.se eller per post senast den 8 februari 2017 till Jämtlands Bryggeri AB, Bangårdsgatan 31, 83145 Östersund.

OBS! Tjänsten är tillsatt!