Facebook

Mango IPA och Sommarlager svalkar i sommar!

Det har varit och är fortfarande knepiga tider i Sverige. Pandemin påverkar oss alla och vi hoppas innerligt att alla fortsatt tar det på allvar så att vi undanröjer det förhatliga viruset och kan återgå till mer normala rutiner och beteenden snart.

I skrivande stund upplever vi också en värmebölja som vi sällan skådat i juni. Det märks på ölförsäljningen att folk uppskattar en kall öl i värmen. Man besöker även de Coronaanpassade uteserveringarna för att äta och dricka något gott. Det är positivt för branschen som verkligen behöver alla intäkter i rådande läge. Kom också ihåg att stötta svenska bryggerierna, det behövs och uppskattas verkligen!

Mango IPA och Sommarlager svalkar i sommar!

Om ni inte har provat vår nya Mango IPA eller vår Sommarlager ännu så vill vi verkligen slå ett slag för dessa två sommaröl. Båda väl kylda passar perfekt i sommarvärmen, både till mat och som en törstsläckare att avnjuta.
Mer om Mango IPA »
Mer om Sommarlager »

Premiär för Jämtlands Coffee Stout och Dubbel IPA i höst!

Slutligen vill jag redan nu komma med en liten ”aptitretare” inför hösten. Vi kommer att lansera två nya öl i september och oktober. Jämtlands Coffee Stout samt en Dubbel IPA. Detta ser vi fram emot. Mer info kommer efter sommaren!

En fin sommar önskar alla vi som jobbar på Jämtlands Bryggeri!